El cotó orgànic es posiciona amb força en el mercat de la moda“. Amb aquest titular defineixen a Els Matins de TV3 el pas d’Organic Cotton Colours pel programa i la situació actual del sector tèxtil.

El mercat de la moda aposta cada vegada més per fibres naturals, i el cotó orgànic s’està convertint en una tendència que molts dissenyadors ja incorporen a les seves col·leccions. La necessitat d’una alternativa sostenible i responsable a la industrialització del cotó convencional s’ha convertit en una realitat, i així ho demostra que TV3 dediqui un dels seus espais amb més audiència a la divulgació del cotó 100% orgànic a color.

Volem donar les gràcies a tot l’equip del programa per haver-nos convidat i per destacar el paper pioner d’Organic Cotton Colours. Portem 25 anys treballant en aquest projecte en el que tant creiem i estem molt contents de veure que els beneficis del cotó orgànic per la salut de les persones i el nostre planeta arriben cada cop a més gent.

Us convidem a veure el vídeo sencer, on juntament amb Pete Soler i Helena Garcia Melero, repassem també tot el procés per convertir el cotó en fil que s’està portant a terme a Filats Gonfau amb la nostra primera producció OCCGuarantee procedent de Brasil:

                                    .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.