Quan veus que l’interès està en el per què del que fas i no tant en allò que fas, quan veus que volen estirar del fil de les coses importants, de les coses que ens afecten a tots. Quan veus que tindràs uns minuts per poder explicar la història que hi ha darrere, la història que construeix el futur que vindrà, la història que sustenta tots els teus actes, tots els teus moviments, et sents orgullós de poder compartir, de poder difondre, de poder contagiar l’entusiasme, la vivència.

Deuwatts, el programa de ciència, salut i mediambient de la cadena Betevé, va voler estirar del fil i ens va brindar l’oportunitat de poder compartir davant de càmera la raó de ser del projecte OCCGuarantee aquest passat 16 de gener.

Un programa de gairebé mitja hora que aborda la moda sostenible des del recorregut que viu cada peça fins que arriba als nostres armaris. També va posar sobre la taula temes com la moda ètica, els materials sostenibles o el nivell de coneixement de les iniciatives que s’estan duent a terme.

A més, vam poder compartir programa amb persones molt involucrades com Raul Garcia de Inedit Innovació, Pepe Barguñó de Thinking Mu, Virginia Rondel dissenyadora upcycling i la periodista de moda Laura Sangrà.

Ha sigut una experiència molt enriquidora i positiva.

Una porta més que s’obre per explicar el per què de la moda sostenible. A més a més, vam comptar amb la delicadesa i la senzillesa de l’equip de Deuwatts que va fer un magnífic treball de producció.

Què dir: gràcies gràcies i gràcies.

Us deixem amb el programa 🙂