El passat cap de setmana, 13 – 15 d’abril, vam tenir el plaer de rebre la visita del grup d’estudiants del Màster de Co-disseny de Moda i Sostenibilitat de la EASD València, dins de l’assignatura projecte: “La moda com a signe d’identitat” impartida per Tonuca Belloch, qui també era present.
En un tour de dos dies vam poder descobrir tot el procés OCC. Vam visitar la seu OCC a Santa Cristina d’Aro, la planta de filatura Gonfaus i el laboratori de Horizon Research Lab amb Manel Subirats, que ens va explicar com funciona el seu mètode de tintura industrial sostenible amb tints naturals.

Després de dos anys de relació amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, durant els quals hem anat a realitzar xerrades al seu centre, aquest any, amb molta il·lusió per part nostra i una gran iniciativa per la seva banda, alumnes i professors s’han organitzat per poder venir a descobrir de primera mà com és i què significa realment Organic Cotton Colours. 

Moltes gràcies per fer-ho possible 🙂

Un plaer haver conegut als estudiants Grisel Carballo, Vicent Benavent, Tania Tommasi, Carmen Pastoriza i Leticia Navarro.