Avui us portem el manifest OCC com mai abans l’havíeu vist. Us presentem el projecte documental que per primera vegada mostra en vídeo totes les fases del cotó orgànic OCCGuarantee i explica detalladament la nostra raó de ser. Una filmació que ens ha portat més de 3 anys de rodatge, moltes anades i vingudes a Brasil i el plaer de poder treballar amb un gran equip de persones, tant tècnics com col·laboradors puntuals. Ha estat un rodatge particular, 100% “Natural thinking”: enregistrament al natural (i tot el que això comporta), fluint amb el clima i amb els imprevists, que sempre són més dels que s’esperen, però que també deixen grans anècdotes per explicar.

Aquest és només el primer d’una sèrie de vídeos que anirem compartint amb vosaltres!

Esperem que el gaudiu tant com nosaltres hem gaudit gravant-lo 😉

Vídeo 1 | Documental OCCGuarantee